Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Adminisztráció, asszisztencia
Aktuális
Állásajánlat ágazati
Állásajánlat földrajzi
Állásajánlat végzettség
Állásajánlatok
Álláskeresők
Álláskeresők ágazati
Bács-Kiskun
Baranya
Borsod-Abaúj-Zemplén
Budapest
Budapest környéke
Csongrád-Csanád
Egészségügy - Gyógyszeripar
Egyetem
Elektronika
élelmiszeripar
Élelmiszeripar
Építőipar, építőanyag-gyártás
Főiskola, BA
Gépipar
gimnáziumi érettségi
Hasznos infó cégeknek
Heves
HR - munkaügy
Informatika - Telekommunikáció
J. D. közlendő
Jász-Nagykun-Szolnok
Jog, közigazgatás
képesítő tanfolyam
Kereskedelem - Értékesítés
Létesítmény üzemeltetés
Logisztika - Szállítmányozás
Mechatronika
Mezőgazdaság, környezetvédelem, vízügy, erdészet
Művészet
Nógrád
Oktatás - Képzés
Pénzügy, számvitel, adótanácsadás
Pest
PR, marketing, média, sajtó
Segéd - betanított munka
Szabolcs-Szatmár-Bereg
szakérettségi
Szakmunka, OKJ 3-as
Személy és vagyonvédelem
Szociális
Technikus, OKJ 5-ös
Településfejlesztés, környezetgazdálkodás
Tolna
Ügyfélszolgálat, call center
Vállalatvezetés, menedzsment
Vendéglátás, idegenforgalom

Csapatépítő indoor

A már kialakult, stabil csapatok esetében is ajánljuk mivel a jól működő csapat egységének és hatékonyságának fenntartása érdekében folyamatos odafigyelésre, aktivitásra van szükség.  Az újonnan alakuló munkacsoportok vagy egészen új munkafeladatok bevezetése során pedig elengedhetetlen a csapatképződés megtámogatása. Az ilyen csapatépítéseken a csapat tagjai nem csupán együtt vannak, hanem közös cél érdekében hatékonyan együtt működnek, a csapat összehangolja az egyes munkatársak tudását, képességeit ez komoly szervezeti-gazdasági tőkét is jelent egyben.

A csapatépítés során a közösen átélt, megtapasztalt élmények önmagukban is a csoportkohéziót erősítik, továbbá a munkatársak új oldalukról is megismerhetik egymást. Jelentősen javul az együttműködés és a kommunikáció. Nő a munkáltató irányában a lojalitás.

Mint az elnevezéséből is következik a munkáltató által biztosított belső helyszínes megoldás akkor célszerű, ha a külső helyszín választása sok akadályba ütközik.


Csapatépítő outdoor

A megszokottól eltérő környezetben (jellemzően a természethez közel), olyan tapasztalati tanuláson visszük keresztül a résztvevőket, amely a vállalati célokat támogatja, megalapozza, illetve a résztvevők számára elfogadhatóvá teszi, a közösen megélt élményen keresztül. Elemeiben nagyjából megegyezik a normál csapatépítő tréning felépítésével, de a környezet hatása jelentős. Hosszabb ideje együtt dolgozó csoportok, teamek felrázására, felöltődésére rendkívül alkalmas.

Az ismeretlen helyzetek, feladatok mintegy kényszerítik a csapatagokat arra, hogy a valós személyiségjellemzőiknek megfelelően mentén működjenek, a munkahelyi megfelelés kényszere nélkül.  Az outdoor tréning a csoport eredményességét, hatékonyságát az együttműködést erősíti leginkább.

 


Csapatépítő rapid foglalkozás

Olyan esetekben ajánlom;

  • Mikor a hosszabb lélegzetvételű foglalkozások megtartására nincs lehetőség.
  • Újonnan toborzott munkacsapat mielőbbi beilleszkedése a cél
  • Régi munkacsapat új, illetve újszerű kihívásokkal találkozik
  • Konfliktusos helyzetek kezelésére, vagy konfliktusos helyzetek után
  • A csapatszellem fenntartására, az együttműködés erősítésére

Rendkívül hasznos az időszakosan, negyedévente – félévente megismételt foglalkozás sorozat.

Előnyei:

  • Hatékony
  • Gyors és mérhető eredmény
  • Gazdaságos – költség hatékony
  • Feltölti, energizálja a résztvevőket, vagyis a munkacsapatot

 


Kompetencia fejlesztés

A siker, a teljesítőképesség, részben – bármilyen tevékenységi területen – több képesség együttműködésétől és összekapcsolásától függ. A képességszint feltárása, megismerése, a speciális képességek kibontakoztatása csak az előfeltétele a pályán való sikeres helytállásnak, hiszen a képességek funkcionálását a személyiség egésze, ezen belül a motiváció, a beállítódás, érdeklődési irány, stb. nagymértékben meghatározza. A képesség velünk született tulajdonságunk, melyet gyakorlás révén megerősíthetünk, fejleszthetünk.

A gyakorlás révén kifejlesztett képességünket – képességszintünket, tekinthetjük készségnek, ha ezt így elfogadjuk, akkor a készségek szintje is növelhető, fejleszthető. Ám ugyanakkor a gyakorlás hiányában, azaz a megerősítések nélkül e készségszintünk stagnál, vagy bizonyos mértékben visszafejlődhet. Viszont az ilyen “elrozsdásodott” vagy lecsökkent készségeinket, készségszintünket rövid időn belül, könnyedén felfejleszthetjük, sőt tovább is fejleszthetjük.

 


Vezetői csapatépítő

A vezetői csapatépítős során a korszerű team építés koncepciójának élményszintű elsajátítására összpontosítunk, az összetartó erő, bizalom és megértés kiépítése a stábtagokban, a vezetés mesterfogásainak, konstruktív problémamegoldó illetve konfliktuskezelő, motivációs és egyéb kommunikációs készségek megismerése. Olyan szinten, hogy a résztvevők azt készség szinten tudják alkalmazni,  saját vezetési gyakorlatukban, új munkacsoportok kiépítése – betanítása, illetve a régebbi beosztott munkatársaik kapacitálása során.

 


 Hatékony vezető

A tréning célja: a vezetői hatékonyság koncepciójának megismerése, élményszintű elsajátítása. A jó stratégiai vezető „kialakítása”, eredmények kommunikálásának leghatékonyabb formáit elsajátítani, a coaching elemek alkalmazása a vezetésben.

Fontosabb témák:   hatalom, döntéshozatal, feladat kiosztás, jutalom-szankció, kommunikáció, kapacitálás, stb.  

 


Karrierépítő tréning; 

Egyéni erőforrások, egyéni életcélok, vállalati célok, közös lehetőségek, közös célok, önismeret, emberismeret, önbecsülés emelése, önérvényesítés, kontaktusépítés, kudarctűrés, időgazdálkodás, sikerorientáció, stb

A munkavállalók lojalitásának elmélyítésére és számos vélt vagy valós nézet különbség tisztázására alkalmas.  

 
Kapcsolatfelvétel – További információ kérése

Álláskövetés
Twitter -en