Képzési tanácsadás

Képzési tanácsadás

A szervezetek környezetében megfigyelhető gyors változások egyre nagyobb és strukturáltabb követelményeket támasztanak a foglalkoztatott vagy foglalkoztatni kívánt humánerővel szemben. A munkaerő fejlesztésének és ezen keresztül a teljesítmények javításának fontos kérdése a képzés.

Képzési igények felmérése:

  • szervezeti szintű igények
  • munkaköri szintű igények
  • egyéni szintű igények

Képzési program tervezése, képzéshez felhasználható módszerek (utánzás, demonstráció, betanító kézikönyvek, munkaátadás, strukturált munkagyakorlat, körbejáratás, felfedező tanulás, programozott tanulás, távtanulás, előadások, filmek, videók, esettanulmányok, üzleti játékok, szerepjátékok, szimulációk, csoportos gyakorlatok, önképzés,)

Házon belüli képzés, házon kívüli képzés.

A képzés megszervezése és egyeztetése.

A képzés értékelése.

 

Új kihívás

Új kihívást jelent a megfelelően képzett munkaerő hiányában, a termelés színvonalának   minőségi biztosítása. Egy lehetséges és olcsó megoldásként kínálkozik a munkáltató vonzáskörzetében élő lakosság felmérése, munkavállalás képezhetőség keresztmetszetben. Majd a képzés megszervezése és lebonyolítása. A foglalkoztatáspolitika és regionális makrogazdaság céljaival összehangoltan különböző támogatási formák bevonására is nyílik lehetőség.  

Az ilyen jellegű kezdeményezések és fejlesztések során is lehet számítani szakmai közreműködésünkre.

 

Kapcsolatfelvétel, további információ kérés