Hajléktalanok munkavállalása

Hajléktalanok munkavállalása (munkáltatói kérdőív)

Tisztelt Munkáltató!

 

Kérem, hogy legyen a segítségemre egy készülő könyv kapcsán! E kiadvánnyal, a hajléktalan munkanélküliekkel, és hajléktalan álláskeresőkkel foglalkozó szakemberek munkáját szeretném támogatni, illetve a segítőszakmák hallgatói számára kívánok támpontot nyújtani.

A hajléktalanok munkavállalási szokásait, képességeit, munkavállalási készségeit bemutatni kívánó szöveggyűjtemény szerkesztését végzem. Jelen kérdőív megválaszolásával, e szerkesztés alatt álló kiadvány sikeréhez járulhat hozzá.
A célom, hogy a hajléktalan munkavállalók, foglalkoztatása kapcsán a alkalmazói – munkáltatói tapasztalatokat, és az ezzel kapcsolatos nehézségeket, a problémás területeket, stb. bemutathassam a segítő szakembereknek.

Őszinte válaszaival a kiadvány megvalósításához nagyban hozzájárul.

A felmérés anonim!
Szeretnék,  minél több olyan munkáltatót elérni, amely foglalkoztat vagy foglalkoztatott már hajléktalan munkavállalót. Kérem ha ismer ilyen munkáltatót – vállalkozót, hívja fel a figyelmét erre a kérdőívre.

Válaszait köszönöm!

A kérdőív kitöltését folyamatosan szükséges elvégezni, megszakítani, később visszatérni hozzá, sajnos nem lehetséges! A kitöltés ideje: 15 – 25 perc, a válaszok részletezettségétől függően. A szöveges válaszok feldolgozása kulcsszavas elemzéssel történik, tehát mennél részletesebb egy válasz az annál inkább hozzájárul a felmérés sikeréhez.

 

Megválaszolom a kérdőívet