Bemutatkozás

 

Ungvárszky Pál 

a Jobdoctor.hu tulajdonosa, szakmai üzemeltetője.

 

 

Végzettségem

 • munkavállalási tanácsadó (főiskola)
 • szociális munkás (egyetem)
 • emberi erőforrás tanácsadó (MA, MSc)
 • turisztikai menedzser (MA, Msc)

Továbbképzések

 • csoportfoglalkozások vezetése 
 • HR fejlesztő-tervező  
 • szervezetfejlesztő 

Minősítés

 • foglalkoztatási szakértő

Az oldal felépítése és fejlesztése során, az 1991 óta felhalmozódott állásközvetítői és munkatanácsadói  tapasztalataimra támaszkodtam. A Jobdoc(k)tor.hu mostani formájának eszköztárának több mint húsz éves előélete van; 2002-ben az ungvarszky.hu címen volt elérhető egy munkavállalói adatbázis, és a munkáltatók által meghirdetett állásajánlatok. Ezek az ajánlatok zömében saját feltárású állásinformációk voltak, így azok máshol nem jelentek meg. Ebből nőtte ki magát 2008-ra az Állásdoktor.hu mely hasonlóan a korábbi oldalhoz alapvetően a munkaerőpiaci felek asszisztált egymásra találására volt hivatott, mellette természetesen sok szolgáltatással minkét fél számára. Ehhez a php alapú, saját szakmai szisztéma szerint kialakított weboldalhoz idővel hozzá rendeltem a jobdoktor.hu és a jobdoctor.hu webcímeket. Látva a WP motor nyújtotta lehetőségek egyre bővülő sokaságát, döntöttem a váltás mellett.         

A Jobdoctor küldetése továbbra is a minőségi szolgáltatások biztosítása a munkaerőpiac szereplőinek. 

Nem célom és sosem volt az, hogy a nagy információ megosztó portálokkal versenyezzek, melyek ezerszámra ontják az állásfelhívásokat zömében egymástól belinkelve. A  Jobdoctor ennél több, nem információt közvetítő “postás”, hanem közreműködő szakértő.

A Jobdoctor.hu a szakmai szempontok mellett, a felhasználók egyre szélesedő igényeit is figyelembe véve, alkalmaz bizonyos közösségi elemeket is az oldalon, mint a munkavilágához köthető blog, álláskereső közösség, stb.

A szolgáltatásokról és  lehetőségekről, honlapunk tematikus oldalin tájékozódhat.   

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Ungvárszky Pál 

 

Véleményével javaslataival járuljon hozzá Ön is honlapunk fejlesztéséhez!

  Név: (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Javaslat tárgya:

  Javaslat kifejtése:

  Spam ellenőrzés! A képen látható kombinációt írja be, az alatta lévő mezőbe!

  captcha