Felhasználói szabályzat munkáltató

Tisztelt Munkáltató!

Állásajánlatának feladása és megjelenítése egy elektronikus űrlap kitöltésével, és a munkaköri specifikációk doc vagy docx formátumú csatolásával lehetséges.

Figyelem az állásinformáció megjelentetést, mint szolgáltatást, 2020 július 31.-től, díjmentesen biztosítjuk a munkáltatók részére! Az asszisztált anonim keresés – és a toborzás igen kedvező költségek mellett vehetők igénybe.

Az eredményes együttműködésért, olvassa el és tanulmányozza át ennek feltételeit!

Munkaadó jogai és felelősségei, Jobdoktor.hu felhasználóként

Az alábbi feltételek kötelező érvényű megállapodást képeznek az Ön szervezete és a Jobdoktor.hu, mint szolgáltató között.

A felhasználási feltételek szükség szerint módosulhatnak, ezért fontos, hogy ezeket a változásokat időközönként figyelemmel kísérje.

Azokat a felhasználókat, akik megsértik ezeket a feltételeket, a Jobdoktor.hu, etikai és szakmai normák mentén hozott saját döntése alapján felfüggesztheti vagy kizárhatja a szolgáltatásokból.

Az állást meghirdető felhasználó adatlapjának tartalmáért, az adatok pontosságáért a felhasználó (munkáltató) tartozik felelősséggel.

A normál állásajánlati felhívás esetében a munkáltató neve és elérhetősége megjelenik, anonim keresés esetén ezek rejtve maradnak, ilyen a jelentkezéseket a Jobdoktor.hu fogadja és kezeli, ezt követően referál a munkáltató felé.

A Jobdoktor.hu fenntartja a jogot, hogy a szakmai érdekeltségi körébe tartozó szolgáltatásokra felhívhassa a munkáltatói felhasználó figyelmét, érdeklődését. Ez többnyire hírlevélformájában megküldött információkban nyilvánul meg. E szolgáltatások kizárólag csak a munkaerőpiac, felnőtt képzés, HR, karrier-tanácsadás, humán szolgáltatás, személyiségfejlesztés szakmai vonulatába tartozhatnak.

A Jobdoktor.hu tartalom felhasználása

A Jobdoktor.hu oldalakon megtalálható tartalmak összessége, a Jobdoktor.hu tulajdona, és szerzői jogi oltalom alatt áll.

A Jobdoktor.hu felhasználói-látogatói a jelen feltételeknek megfelelően jogosultak a, Jobdoktor.hu oldal tartalmának személyes, nem kereskedelmi célú használatára, az elérhető tartalmak, szakmai anyagok, tanulmányok letöltésére és kinyomtatására. Az így felhasznált anyagokat a felhasználó köteles lehivatkozni, a hivatkozásnak tartalmaznia kell a szerző nevét, a tanulmány, cikk, bejegyzés, stb. címét, a letöltés pontos idejét, és a letöltés pontos elérési útvonalát.

Adatok kinyerése, adathalászat egyértelműen tiltott.

A Jobdoktor.hu munkáltató felhasználója:

  • nem továbbít, terjeszt, olyan anyagot, tartalmat, amely sértené az adatkezelésre és felhasználásra vonatkozó szabályokat.
  • nem végez adathalászatot, nem engedélyezett adatgyűjtési módszereket nem alkalmaz.
  • nem támadja és nem veszélyezteti a Jobdoktor.hu belépési, biztonsági és hálózati rendszerét.
  • nem hoz létre linket, hiperlinket Jobdoktor.hu tartalomhoz, olyan közösségi és egyéb oldalakról melyek jellege sérti a Jobdoktor.hu szakmai és etikai normáit. A jobdoktor.hu oldalról kimutató linket sem hoz létre, ilyen jellegű oldalak irányába.
  • Jobdoktor.hu szakmai üzemeltetőjének beleegyezése nélkül, más olyan oldalak irányába sem hoz létre kimutató linket, mely sértheti a Jobdoktor.hu üzleti érdekeit.
  • nem tölt fel olyan tartalmat (adatot), amely hamis, vagy félrevezető lehet, vagy jogellenes tevékenységre hív fel.
  • regisztrációja, álláshirdetésének feladása során csak a valóságnak megfelelő szervezeti adatait adja meg.
  • harmadik személy nevében nem regisztrál, nem keres meg álláskeresőket.
  • nem küld kéretlen leveleket, nem kezdeményez telefonhívásokat termékek, vagy szolgáltatások reklámozása céljából, a honlapon regisztrált és elérhetőségét megjelentető, más felhasználók felé.
  • Tudomásul veszi, hogy a megadott bejelentkezési név (felhasználói azonosító) teljes mértékben nyilvános adat.

A Jobdoktor.hu fenntartja a jogot, hogy törölje azokat a regisztrációkat, tartalmakat, amelyek a Jobdoktor.hu szakmai és etikai normái alapján nem felelnek meg a fenti feltételeknek, vagy a Jobdoktor.hu üzleti érdekeit sértik.