Jelentkezés álláskeresésre

Kedves Álláskereső!

Jelentkezése, személyes adatainak megadása előtt szükséges, hogy néhány dologgal tisztában legyen:

Legfontosabbak:

  • Lehetősége van az anonimitásának megőrzésére. Ebben az esetben csak a Jobdoctor.hu tanácsadója látja, és kezeli az Ön adatait; mint név, cím, telefon, email cím. A honlap Álláskeresőink menüje alatt, csak az Ön munkavállalása szempontjából szükséges specifikációk és egy pár mondatos bemutatkozás jelenik meg.
  • Személyiségének felvállalása esetén Az Ön neve, és elérhetőségei közül azok az infók is megjelennek, melyekhez hozzájárul. A megjelenés idejét előre beszabályozhatja. Ettől függetlenül bármikor kérheti nyilvántartásának törlését. Figyelem a törlést követően 15-20 napig a megadott adatok az Interneten még fellelhetőek, a Google keresőmotorjainak jóvoltából!
  • Önéletrajz feltöltése; doc, vagy docx formátumban lehetséges. A feltöltött dokumentumok nem jelennek meg automatikusan. A tanácsadó kezeli és tárolja azokat. Amennyiben Ön a személyiségének felvállalásával regisztrál honlapunkon, úgy 24 órán belül kerül ki az adatlapjával együtt a honlap felületére. Anonim álláskeresés esetében az önéletrajzát egy külön független munkagépen tároljuk, és csak azoknak az érdeklődő munkáltatóknak küldjük meg, melyekhez Ön is hozzájárult. 
  • Az adatlapján lehetőség van a fényképe megjelenítésére is (állásváltoztatás esetén igen előnytelen opció)
  • A megadott adatok valóságtartalmáért Ön, mint álláskereső tartozik felelősséggel. Az adatokban történt változásokat természetesen módosítjuk.  

Az álláskereső jogai és felelősségei, Jobdoktor.hu felhasználóként

Az alábbi feltételek kötelező érvényű megállapodást képeznek Ön és a Jobdoktor.hu (Állásdoktor.hu), mint szolgáltató között.

Amennyiben nem fogadja el a Jobdoktor.hu felhasználási feltételeit, ne regisztráljon oldalunkon, és ne vegye igénybe a honlapon kívül elérhető szolgáltatásainkat.

A Felhasználási feltételek szükség szerint módosulhatnak, ezért fontos, hogy ezeket a változásokat időközönként figyelemmel kísérje.

Azokat a felhasználókat, akik megsértik ezeket a Feltételeket, a Jobdoktor.hu, etikai és szakmai normák mentén hozott saját döntése alapján felfüggesztheti vagy kizárhatja a szolgáltatásokból.

A Jobdoktor.hu honlapon csak 16. életévét betöltött személy regisztrálhat álláskeresés céljából, illetve munkaerőpiaci esélyeinek növelése érdekében. A honlapot pályaválasztás, továbbtanulás céljából 16 évnél fiatalabb hallgatók, tanulók is látogathatják, azonban csak ezzel kapcsolatos üzeneteket, véleményeket helyezhetnek el a honlap aktuális felületein. A továbbtanulás feltételeként, szükséges lehet gyakorlati oktatóhely felkutatására is. Ilyen esetekben az általános iskola 7.-8.-ik osztályos tanulóinak “nick name” -es profilját tudjuk megjeleníteni.    

A regisztráló és feliratkozó felhasználók, érdeklődők által elérhető, interaktív felületeket moderáljuk.

A felhasználó által kitöltött kérdőívek eredményeit csak az, azt kitöltő felhasználó és a Jobdoktor.hu tanácsadói láthatják. Ezek eredményeit munkáltatók felé a Jobdoktor.hu nem adja ki. Amennyiben a munkáltató, munkavállalói profilelemzést kér a felhasználó (álláskeresőről) az eredmények összefoglaló jellemzés formájában ebbe bekerülhetnek. Munkavállalói profilelemzés csak a felhasználó (álláskereső) előzetes egyetértésével készíthető el! A munkavállalói profilelemzést a Jobdoktor.hu köteles megküldeni a felhasználónak, szükség szerint online konzultációt biztosítani a felhasználónak.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy kizárólag Ő felelős a Jobdoktor.hu oldalra, általa feltöltött anyagért, az adatok, információk pontosságáért, tartalmáért.

A Jobdoktor.hu fenntartja a jogot, hogy más, a szakmai üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó szolgáltatásokra felhívhassa a felhasználó érdeklődését. Ez többnyire hírlevélformájában megküldött információkban nyilvánul meg. E szolgáltatások kizárólag csak a munkaerőpiac, felnőtt képzés, HR, karrier-tanácsadás, humán szolgáltatás, személyiségfejlesztés szakmai vonulatába tartozhatnak

A Jobdoktor.hu tartalom felhasználása

A Jobdoktor.hu oldalakon megtalálható tartalmak összessége, a Jobdoktor.hu kizárólagos tulajdona, és szerzői jog oltalom alatt áll.

A Jobdoktor.hu felhasználói-látogatói a jelen Feltételeknek megfelelően jogosultak a, Jobdoktor.hu oldal tartalmának személyes, nem kereskedelmi célú használatára. Az elérhető tartalmak, szakmai anyagok, tanulmányok letöltésére és kinyomtatására. Az így felhasznált anyagokat a felhasználó köteles lehivatkozni, a hivatkozásnak tartalmaznia kell a szerző nevét, a tanulmány, cikk, bejegyzés, stb. címét, a letöltés pontos idejét, és a letöltés pontos elérési útvonalát.

Adatok kinyerése, adathalászat egyértelműen tiltott.