Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Adminisztráció, asszisztencia
Aktuális
Állásajánlat ágazati
Állásajánlat földrajzi
Állásajánlat végzettség
Állásajánlatok
Álláskeresők
Álláskeresők ágazati
Bács-Kiskun
Baranya
Borsod-Abaúj-Zemplén
Budapest
Budapest környéke
Csongrád-Csanád
Egészségügy - Gyógyszeripar
Egyetem
Elektronika
élelmiszeripar
Élelmiszeripar
Építőipar, építőanyag-gyártás
Főiskola, BA
Gépipar
gimnáziumi érettségi
Hasznos infó cégeknek
Heves
HR - munkaügy
Informatika - Telekommunikáció
J. D. közlendő
Jász-Nagykun-Szolnok
Jog, közigazgatás
képesítő tanfolyam
Kereskedelem - Értékesítés
Létesítmény üzemeltetés
Logisztika - Szállítmányozás
Mechatronika
Mezőgazdaság, környezetvédelem, vízügy, erdészet
Művészet
Nógrád
Oktatás - Képzés
Pénzügy, számvitel, adótanácsadás
Pest
PR, marketing, média, sajtó
Segéd - betanított munka
Szabolcs-Szatmár-Bereg
szakérettségi
Szakmunka, OKJ 3-as
Személy és vagyonvédelem
Szociális
Technikus, OKJ 5-ös
Településfejlesztés, környezetgazdálkodás
Tolna
Ügyfélszolgálat, call center
Vállalatvezetés, menedzsment
Vendéglátás, idegenforgalom

Jelentkezés álláskeresésre

Kedves Álláskereső!

Jelentkezése, személyes adatainak megadása előtt szükséges, hogy néhány dologgal tisztában legyen:

Legfontosabbak:

  • Lehetősége van az anonimitásának megőrzésére. Ebben az esetben csak a Jobdoctor.hu tanácsadója látja, és kezeli az Ön adatait; mint név, cím, telefon, email cím. A honlap Álláskeresőink menüje alatt, csak az Ön munkavállalása szempontjából szükséges specifikációk és egy pár mondatos bemutatkozás jelenik meg.
  • Személyiségének felvállalása esetén Az Ön neve, és elérhetőségei közül azok az infók is megjelennek, melyekhez hozzájárul. A megjelenés idejét előre beszabályozhatja. Ettől függetlenül bármikor kérheti nyilvántartásának törlését. Figyelem a törlést követően 15-20 napig a megadott adatok az Interneten még fellelhetőek, a Google keresőmotorjainak jóvoltából!
  • Önéletrajz feltöltése; doc, vagy docx formátumban lehetséges. A feltöltött dokumentumok nem jelennek meg automatikusan. A tanácsadó kezeli és tárolja azokat. Amennyiben Ön a személyiségének felvállalásával regisztrál honlapunkon, úgy 24 órán belül kerül ki az adatlapjával együtt a honlap felületére. Anonim álláskeresés esetében az önéletrajzát egy külön független munkagépen tároljuk, és csak azoknak az érdeklődő munkáltatóknak küldjük meg, melyekhez Ön is hozzájárult. 
  • Az adatlapján lehetőség van a fényképe megjelenítésére is (állásváltoztatás esetén igen előnytelen opció)
  • A megadott adatok valóságtartalmáért Ön, mint álláskereső tartozik felelősséggel. Az adatokban történt változásokat természetesen módosítjuk.  

Az álláskereső jogai és felelősségei, Jobdoktor.hu felhasználóként

Az alábbi feltételek kötelező érvényű megállapodást képeznek Ön és a Jobdoktor.hu (Állásdoktor.hu), mint szolgáltató között.

Amennyiben nem fogadja el a Jobdoktor.hu felhasználási feltételeit, ne regisztráljon oldalunkon, és ne vegye igénybe a honlapon kívül elérhető szolgáltatásainkat.

A Felhasználási feltételek szükség szerint módosulhatnak, ezért fontos, hogy ezeket a változásokat időközönként figyelemmel kísérje.

Azokat a felhasználókat, akik megsértik ezeket a Feltételeket, a Jobdoktor.hu, etikai és szakmai normák mentén hozott saját döntése alapján felfüggesztheti vagy kizárhatja a szolgáltatásokból.

A Jobdoktor.hu honlapon csak 16. életévét betöltött személy regisztrálhat álláskeresés céljából, illetve munkaerőpiaci esélyeinek növelése érdekében. A honlapot pályaválasztás, továbbtanulás céljából 16 évnél fiatalabb hallgatók, tanulók is látogathatják, azonban csak ezzel kapcsolatos üzeneteket, véleményeket helyezhetnek el a honlap aktuális felületein. A továbbtanulás feltételeként, szükséges lehet gyakorlati oktatóhely felkutatására is. Ilyen esetekben az általános iskola 7.-8.-ik osztályos tanulóinak “nick name” -es profilját tudjuk megjeleníteni.    

A regisztráló és feliratkozó felhasználók, érdeklődők által elérhető, interaktív felületeket moderáljuk.

A felhasználó által kitöltött kérdőívek eredményeit csak az, azt kitöltő felhasználó és a Jobdoktor.hu tanácsadói láthatják. Ezek eredményeit munkáltatók felé a Jobdoktor.hu nem adja ki. Amennyiben a munkáltató, munkavállalói profilelemzést kér a felhasználó (álláskeresőről) az eredmények összefoglaló jellemzés formájában ebbe bekerülhetnek. Munkavállalói profilelemzés csak a felhasználó (álláskereső) előzetes egyetértésével készíthető el! A munkavállalói profilelemzést a Jobdoktor.hu köteles megküldeni a felhasználónak, szükség szerint online konzultációt biztosítani a felhasználónak.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy kizárólag Ő felelős a Jobdoktor.hu oldalra, általa feltöltött anyagért, az adatok, információk pontosságáért, tartalmáért.

A Jobdoktor.hu fenntartja a jogot, hogy más, a szakmai üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó szolgáltatásokra felhívhassa a felhasználó érdeklődését. Ez többnyire hírlevélformájában megküldött információkban nyilvánul meg. E szolgáltatások kizárólag csak a munkaerőpiac, felnőtt képzés, HR, karrier-tanácsadás, humán szolgáltatás, személyiségfejlesztés szakmai vonulatába tartozhatnak

A Jobdoktor.hu tartalom felhasználása

A Jobdoktor.hu oldalakon megtalálható tartalmak összessége, a Jobdoktor.hu kizárólagos tulajdona, és szerzői jog oltalom alatt áll.

A Jobdoktor.hu felhasználói-látogatói a jelen Feltételeknek megfelelően jogosultak a, Jobdoktor.hu oldal tartalmának személyes, nem kereskedelmi célú használatára. Az elérhető tartalmak, szakmai anyagok, tanulmányok letöltésére és kinyomtatására. Az így felhasznált anyagokat a felhasználó köteles lehivatkozni, a hivatkozásnak tartalmaznia kell a szerző nevét, a tanulmány, cikk, bejegyzés, stb. címét, a letöltés pontos idejét, és a letöltés pontos elérési útvonalát.

Adatok kinyerése, adathalászat egyértelműen tiltott.

 

TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPRA


Álláskövetés
Twitter -en