Felhasználói szabályzat álláskereső

Tisztelt Látogató! – Kedves Álláskereső!

A honlapom célja, hogy segítsen eligazodni az érdeklődőknek a munkavilágában és a pályaválasztás előkészítésében a fiataloknak. Végül hasznos állásinformációhoz juttatni az álláskeresőket, továbbá lehetőséget biztosítani arra, hogy munkavállalói profiljukat megjelentethessék a Jobdo(c)ktor.hu erre a célra kialakított felületén, akár anonim módon is. Az álláskeresőknek lehetőségük van regisztráció nélkül is jelentkezni a munkáltatók álláshirdetéseire, amennyiben a munkáltató fogadja közvetlenül a jelentkezéseket. 

A Jobo(c)ktor.hu online alapszolgáltatásai díjmentesek (pl. álláskeresőként történő regisztrálás, stb.).

Látogatóként és regisztráló álláskeresőként egyaránt be kell tartania a honlap felhasználói szabályzatát!

A Jobdo(c)ktor.hu tartalom felhasználása

A Jobdo(c)ktor.hu oldalakon megtalálható tartalmak összessége, a Jobdoktor.hu üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona, és szerzői jogi oltalom alatt állnak.

A Jobdo(c)ktor.hu felhasználói-látogatói a jelen feltételeknek megfelelően jogosultak a, Jobdo(c)ktor.hu oldal tartalmának személyes, nem kereskedelmi célú használatára. Az elérhető tartalmak, szakmai anyagok, tanulmányok letöltésére és kinyomtatására. Az így felhasznált anyagokat a felhasználó köteles lehivatkozni, a hivatkozásnak tartalmaznia kell a szerző nevét, a tanulmány, cikk, bejegyzés, stb. címét, a letöltés pontos idejét, és a letöltés pontos elérési útvonalát.

Adatok kinyerése, adathalászat egyértelműen tiltott.

Az álláskereső jogai és felelősségei, Jobdoktor.hu felhasználóként

Az alábbi feltételek kötelező érvényű megállapodást képeznek Ön és a Jobdoktor.hu, mint szolgáltató között.

Amennyiben nem fogadja el a Jobdoktor.hu felhasználási feltételeit, kérjük ne regisztráljon oldalunkon, és ne vegye igénybe a honlapon elérhető szolgáltatásainkat.

A Felhasználási feltételek szükség szerint módosulhatnak, ezért fontos, hogy ezeket a változásokat időközönként figyelemmel kísérje.

Azokat a regisztrált, és feliratkozó felhasználókat, akik megsértik ezeket a Feltételeket, a Jobdoctor.hu, etikai és szakmai normák mentén hozott saját döntése alapján felfüggesztheti vagy kizárhatja a szolgáltatásokból.

A Jobdoktor.hu honlapon csak 16. életévét betöltött személy regisztrálhat álláskeresés céljából, illetve munkaerőpiaci esélyeinek növelése érdekében. A honlapot pályaválasztás, továbbtanulás céljából 16 évnél fiatalabb hallgatók, tanulók is látogathatják. A továbbtanuláshoz szükséges feltétel lehet a gyakorlati oktatóhely. Ennek megtalálása érdekében; 7-8. osztályos tanulók “nick name” -es profilját megjelentetjük.   

A regisztrált álláskeresők és feliratkozó felhasználók üzeneteket, véleményeket helyezhetnek el a honlap aktuális felületein. Az ilyen jellegű felületeket moderáljuk.

Az álláskeresők által kitöltött kérdőívek eredményeit csak az, azt kitöltő felhasználó és a Jobdoktor.hu tanácsadói láthatják. Ezek eredményeit munkáltatók felé a Jobdoktor.hu nem adja ki. Amennyiben a munkáltató, munkavállalói profil véleményezést kér az álláskeresőről, az eredmények összefoglaló jellemzés formájában ebbe bekerülhetnek. Munkavállalói profilelemzés csak az álláskereső előzetes egyetértésével készíthető el! A munkavállalói profilelemzést a Jobdoktor.hu köteles megküldeni a felhasználónak, szükség szerint online konzultációt biztosítani az álláskeresőnek.

Az álláskereső tudomásul veszi, hogy kizárólag Ő felelős a Jobdo(c)ktor.hu oldalra, általa feltöltött anyagért, az adatok, információk pontosságáért, tartalmáért.

A Jobdoktor.hu fenntartja a jogot, hogy más, a szakmai üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó szolgáltatásokra felhívhassa a regsiztrált felhasználó érdeklődését. Ez többnyire hírlevélformájában megküldött információkban nyilvánul meg. E szolgáltatások kizárólag csak a munkaerőpiac, felnőtt képzés, HR, karrier-tanácsadás, humán szolgáltatás, személyiségfejlesztés szakmai vonulatába tartozhatnak.

 

Jelentkezése, személyes adatainak megadása előtt szükséges, hogy néhány dologgal tisztában legyen:

Legfontosabbak:

  • Lehetősége van az anonimitásának megőrzésére. Ebben az esetben csak a Jobdoctor.hu tanácsadója látja, és kezeli az Ön adatait; mint név, cím, telefon, email cím. A honlap Álláskeresőink menüje alatt, csak az Ön munkavállalása szempontjából szükséges specifikációk és egy pár mondatos bemutatkozás jelenik meg.
  • Személyiségének felvállalása esetén Az Ön neve, és elérhetőségei közül azok az infók is megjelennek, melyekhez hozzájárul. A megjelenés idejét előre beszabályozhatja. Ettől függetlenül bármikor kérheti nyilvántartásának törlését. Figyelem a törlést követően 15-20 napig a megadott adatok az Interneten még fellelhetőek, a Google keresőmotorjainak jóvoltából!
  • Önéletrajz feltöltése; doc, vagy docx formátumban lehetséges. A feltöltött dokumentumok nem jelennek meg automatikusan. A tanácsadó kezeli és tárolja azokat. Amennyiben Ön a személyiségének felvállalásával regisztrál honlapunkon, úgy 24 órán belül kerül ki az adatlapjával együtt a honlap felületére. Anonim álláskeresés esetében az önéletrajzát egy külön független munkagépen tároljuk, és csak azoknak az érdeklődő munkáltatóknak küldjük meg, melyekhez Ön is hozzájárult. 
  • Az adatlapján lehetőség van a fényképe megjelenítésére is (állásváltoztatás esetén igen előnytelen opció)
  • A megadott adatok valóságtartalmáért Ön, mint álláskereső tartozik felelősséggel. Az adatokban történt változásokat természetesen módosítjuk.